Belastingaangifte

De belastingaangifte vormt de hoeksteen van het fiscale stelsel. De kwalificatie en de kwaliteit van de aangifte zijn daarom nog steeds erg belangrijk.
Toch verandert onze wereld heel snel. Wellicht behoort u tot de groep ondernemers die de administratie zelf online voert of tot de groep particulieren die de aangifte inkomstenbelasting met gebruik van de vooraf ingevulde aangifte van de belastingdienst verzorgd. Dat u zelf uw administratie en/of aangifte wilt regelen is natuurlijk geen probleem en kan kosten besparen.
Uiteraard wilt u niet alleen kosten besparen, u wilt ook boetes en correcties voorkomen. Daarom is het belangrijk om de gegevens te laten controleren.
Daarnaast is het belangrijk de juiste fiscale waarderingen toe te passen. Dat kan veel geld besparen.
Wij verzorgen de volgende aangiften:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Erfbelasting
  • Schenkbelasting

Een aangifte houdt daarnaast vaak ook een betaling in. Een goede financiële planning is noodzakelijk om te voorkomen dat de aangiftepraktijk van de belastingdienst niet een financiële molensteen om uw nek wordt. Wij adviseren en begeleiden u op het gebied van financiële planning en/of betalingsproblematiek.
Wij zijn bij de belastingdienst aangesloten in het stelsel van belastingconsulenten en genieten op die grond uitstel voor het indienen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van onze cliënten.

Er is altijd ruimte voor verbetering!

Weten hoe?